The English School

Kinder

De 3 a 5 anys, el millor moment per començar a aprendre anglès.

Connectar amb la llengua i integrar-la de manera natural és el principal objectiu en THE CORNER per al nostre grup de Kinder.

Adaptant la llengua als més petits aconseguim aprofitar aquesta capacitat innata d’absorbir, com si de la seva llengua materna es tractés, aquest nou idioma.

A partir de jocs, cançons i tota mena d’activitats dinàmiques els obrim les portes a un nou món que els ajudarà per a tota la vida.

 

* (Familiars dels nostres alumnes tenen el primer any gratuït quan entren en qualsevol curs de Kinder)

Benjies

Conseguir una base sòlida amb l'aprenentatge i la motivació.

En aquesta etapa, els alumnes aprenen la llengua des de les bases, aprenent tot el vocabulari i aplicant-lo a situacions quotidianes.

Enfocant l’anglès com a eina de comunicació i creixement, l’objectiu és que comencin a utilitzar-lo en un context de dia a dia.

Les classes són dinàmiques i participatives, enfocades per treballar i perfeccionar la comunicació i treballen temes d’interès i amplitud de vocabulari pensat per ajudar-los tant personal com acadèmicament.

*Recursos tecnològics online disponibles per ampliar les activitats i seguiment personalitzat de cada alumne.

Teens

Preparació oficial amb temes actuals, d'interès i dinàmics.

Centrats en la fluïdesa, comunicació i precisió lingüística, l’objectiu d’aquesta etapa és adquirir autonomia i aprofundir els coneixements de la llengua.

Resultats provats en FCE (First Certificate) als 14 anys i CAE (Advanced Certificate) als 16 anys. Taxa d’aprovats: 95%

Grups reduïts, adaptats per edats i nivells. Professors titulats, examinadors oficials de Cambridge, nadius i amb experiència, experts en aquesta franja d’edat.

*Recursos tecnològics i online, seguiment personalitzat de l’alumne i classes gratuïtes de speaking setmanal per a tots els alumnes de cursos TEENS.

University Students

RADICAL ENGLISH: Preparació específica per a universitaris, nivells B1 - B2 - C1 - C2

Amb un 95% d’aprovats en exàmens oficials de Cambridge, som centre examinador oficial de LinguaSkill.

Grups reduïts, adaptats a les necessitats específiques de l’alumne, integrant la tecnologia i facilitant l’aprenentatge de la llengua.

Classes de preparació o centrades en comunicació i creixement acadèmic.

Seguiment personalitzat individual, amb una gran oferta de cursos, varietats i horaris.

*Recursos tecnològics en línia i classes gratuïtes de speaking setmanal per a tots els alumnes de cursos Universitaris.

Adults

Una formació efectiva i atractiva, amb classes dinàmiques i participatives, per aprendre i millorar el teu anglès.

Vols formar-te professionalment per poder aplicar l’anglès en el camp acadèmic o laboral?

A The Corner aprendràs amb lliçons dinàmiques, amb un contingut adaptat al que necessitis. Treballaràs enfocant les quatre habilitats de l’anglès: escoltar, parlar, llegir i escriure.

Comptant amb una dualitat de professors, els nostres cursos disposen de recursos digitals i un extens material de suport perquè puguis aprendre anglès d’una manera eficaç.

Cursos adaptats per nivells, de diferents temàtiques i enfocats a diferents objectius, perquè trobis el que més s’adeqüi a les teves necessitats.

En poc temps, veuràs la teva evolució: ampliaràs coneixements i recursos, i la teva capacitat per a comunicar-te en anglès, podent utilitzar-lo com una eina més.

*Recursos tecnològics en línia, seguiment personalitzat i classes gratuïtes de speaking setmanal per a tots els alumnes de cursos Adults.

Cambridge Learning Partner

Cambridge Learning Partner es una alianza entre Cambridge University Press, editorial de la Universidad de Cambridge, y The Corner English School con el objetivo principal de construir un marco que garantice la excelencia en la enseñanza y el aprendizaje de la lengua inglesa. Este programa consiste en:

 

1) Proyecto educativo propio: Cambridge Learning Journey. Un viaje que eleva la competencia en el manejo del inglés y utiliza este además como vehículo para el desarrollo cognitivo, emocional y social del alumno.

2) Materiales de Cambridge University Press: acreditados por la prestigiosa Universidad, preparan oficialmente para los exámenes de Cambridge y trabajan las competencias emocionales y life skills. Amplio rango para alumnos de todas las edades.

3) Garantía para el futuro laboral: el sello de calidad Cambridge es una referencia mundial en la acreditación del inglés en los ámbitos académico y empresarial.

4) Formación para el profesorado: impulso a su desarrollo profesional y personal y beneficios directos en el aula.

5) Conexión aula-hogar: actividades lúdicas para trabajar en casa con la participación de las familias y apoyo en la preparación de las pruebas de Cambridge.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Carrer Vicenç Llivina, 08940 Cornellà de Llobregat

Lunes-Viernes: 8:45-21:45, Sábado: 9:15-13:30