The English School

Kinder

De 3 a 5 años, es el mejor momento para aprender el inglés.

En esta edad son intuitivos y tienen una gran capacidad para el aprendizaje de una manera innata.

Ellos son los protagonistas de los cuentos y las canciones, participando de una forma activa.

(Para los hermanos/as y primos/as los nuestros alumnos tienen el primer año gratuito cuando entran en cualquiera de estos cursos.)

El objetivo: que las niñas y niños abran al idioma, lo integren de manera natural aprendan inglés y todo lo…

Bengies

El nostre principal objectiu en aquesta etapa és seguir buscant la motivació i l'interès per l'aprenentatge de l'anglès i que els nostres alumnes aconsegueixin una base sòlida de l'idioma.

El teu fill / a aprendrà en un entorn natural de l’anglès, en situacions quotidianes, captant l’atenció i l’interès de manera natural i amb sentit. Enfocaran l’anglès com mitjà a comunicació, com el seu idioma matern i començaran a utilitzar-lo de forma natural. Treballem amb un enfocament clarament comunicatiu. Parlar és essencial!
Aprendrà amb classes dinàmiques i participatives.

Teens

Treballem a partir de situacions de la vida real, tractant temes actuals i propers que siguin del seu interès.Centrats en la fluïdesa en la comunicació i la precisió lingüística, en aquesta etapa adquiriran autonomia per treballar i aprofundir en els coneixements i domini de l'anglès.

Resultats provats nivell B2 First Certificate als 14 anys i Advanced als 16 anys. 95% Aprovats. Grups reduïts, homogenis en edat i nivell. Classes gratuïtes de conversa per tots els nostres alumnes. Professors examinadors oficials de Cambridge, nadius i experts en aquesta franja d’edat. Metodologia Cambridge Leartner Partner
Integrem la Tecnologia 100% a l’aula. Seguiment personalitzat a cada alumne. Amplia oferta d’horaris.

Universitarios

RADICAL ENGLISH PREPARACIÓ B1-B2-C1-C2

95% Aprovats amb examents oficials de Cambritge
Som centre examinador de Linguaskill Cambritge + info. Grups reduïts i homogenis. Classes gratuïtes de conversa per tots els nostres alumnes. Professors examinadors oficials de Cambridge. Metodologia Cambridge Leartner Partner
Seguiment personalitzat a cada alumne. Amplia oferta d’horaris.

Adults

Tindràs una formació efectiva i atractiva, amb classes dinàmiques i participatives, per aprendre i millorar el teu anglès.

Vols formar-te professionalment per poder aplicar l’anglès al camp acadèmic o laboral?

A The Corner aprendràs amb lliçons dinàmiques, amb un contingut adaptat al que necessitis. Treballaràs enfocant les quatre habilitats de l’anglès: escoltar, parlar, llegir i escriure.

Comptant amb una dualitat de professors, els nostres cursos disposen de recursos digitals i un extens material de suport per a que puguis aprendre anglès d’una manera eficaç.

Cursos adaptats per nivells, de diferents temàtiques i enfocats a diferents objectius, per a que trobis el que més s’adeqüi a les teves necessitats.

En poc temps, veuràs la teva evolució: ampliaràs coneixements i recursos, i la teva capacitat per a comunicar-te en anglès, podent utilitzar-lo com una eina més.

 

Cambridge Learning Partner

Cambridge Learning Partner és una aliança entre Cambridge University Press, editorial de la Universitat de Cambridge, i The Corner English School amb l'objectiu principal de construir un marc que garanteixi l'excel·lència en l'ensenyament i l'aprenentatge de la llengua anglesa. Aquest programa consisteix en:

1) Projecte educatiu propi: Cambridge Learning Journey. Un viatge que eleva la competència en el maneig de l’anglès i utilitza aquest a més com a vehicle per al desenvolupament cognitiu, emocional i social de l’alumne.

2) Materials de Cambridge University Press: acreditats per la prestigiosa Universitat, preparen oficialment per als exàmens de Cambridge i treballen les competències emocionals i life skills. Ampli rang per a alumnes de totes les edats.

3) Garantia per al futur laboral: el segell de qualitat Cambridge és una referència mundial en l’acreditació de l’anglès en els àmbits acadèmic i empresarial.

4) Formació per al professorat: impuls al seu desenvolupament professional i personal i beneficis directes a l’aula.

5) Connexió aula-llar: activitats lúdiques per a treballar a casa amb la participació de les famílies i com a suport en la preparació de les proves de Cambridge.

Contacta con nosotros

Carrer Vicenç Llivina, 08940 Cornellà de Llobregat

933779853 / 931814201

Lunes-Viernes: 8:45-21:45, Sábado: 9:15-13:30