CURSOS

Centre oficial Punt d’informació i orientació del servei d’acreditació de competències professionals

Si tens experiència laboral o formació no reconeguda oficialment, ja pots acreditar les teves competències professionals i obtenir un certificat oficial.

L’acreditació de competències suposa un reconeixement del saber fer i, per tant, una possibilitat de créixer professionalment i en l’àmbit personal. A més a més, és una nova oportunitat per a l’adquisició d’una certificació oficial que permet a les persones adquirir l’experiència actualment demandada al mercat laboral.

THE CORNER és un punt d’informació i orientació habilitat per l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

  ¿CURSOS

  ¿Què suposa tenir un Certificat d’Acreditació?

  L’acreditació de competències suposa un reconeixement del saber fer i, per tant, una possibilitat de créixer personalment i professionalment. En concret aquest certificat permet, a la persona que l’obté:

    • Continuar un itinerari formatiu conduent a una qualificació superior, convalidant o completant la formació d’un certificat professional o d’un títol de formació professional.
    • Acreditar en el mercat de treball les habilitats i competències de les quals disposa.

  És l’oportunitat d’aconseguir una acreditació oficial mitjançant la demostració d’allò que la persona usuària és capaç de fer, a partir de la seva experiència laboral, dels serveis prestats mitjançant una beca o voluntariat o la seva formació no reconeguda oficialment.

  La persona usuària ha de participar en un seguit d’entrevistes que preferentment són virtuals, en les quals ha de demostrar competències professionals que constitueixen part d’un certificat o títol professional.

  Si la persona demostra que ha adquirit les unitats o estàndards de competència, obté una certificació oficial que permet convalidar i completar la formació d’un certificat professional o títol de formació professional.

  L’obtenció d’un certificat d’acreditació facilita el desenvolupament professional i personal millorant el currículum i les possibilitats de trobar feina. A més, quan s’acaba el procediment, la persona usuària rep una orientació sobre quin itinerari formatiu pot seguir.

  Formulari per apuntar-se

  Info

  Contacta amb nosaltres o visita’ns

  Adreça electrònica

  cursos@thecorner.cat

  Ubicació

  Carrer Vicenç Llivina S/N
  Cornellà de Llobregat, 08940.

  Telèfons

  Acadèmia: 93 377 98 53
  Cursos subvencionats: 93 138 88 18

    Envia’ns un whatsapp!

  Generalitat de Catalunya Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya